PIB: 111076401, MB: 65174243, Registrovan parking
Pozovite nas: 066/250-733, Hrizantema 1, Surčin
Registrovani parking - Natkrivena i nenatkrivena parking mesta

CENE

Aerodrom uslužni parking je registrovan privatni parking u blizini Aerodroma Beograd, pruža Vam usluge parkiranja Vašeg vozila daleko jeftinije i komfornije u odnosu na alternative.
1. Parking na Aerodromu Nikola Tesla: započeti čas: 100 din (dan košta 2400 din, 5 dana 12.000 din)
2. Garaža Aerodrom (Započeti čas 65 din, 7 dana 3965 din)
3. Parking P7 (na otvorenom prostoru) preko puta Robno-carinskog magacina (600 din/dan, 3.000 din 7 dana)
Kao što vidite, Vaš automobil je kod nas siguran i bezbedan, i sve to za manje para!

REZERVACIJE

Ukoliko dođete nenajavljeno moguće je da nemamo mesta ili da nismo u mogućnosti da uslugu pružimo u očekivanom roku. Rezervacijom dolaska imamo sve potrebne detalje, pa su žurba i greške izbegnute. Rezervaciju možete obaviti u bilo koje doba dana i noći.

GDE KOLIKO SE ČEKA NA PREVOZ?

Nećete čekati. Prilikom dolaska prebacimo prtljag i vozilo odmah kreće ka Aerodromu. Prilikom povratka pratimo sletanje Vašeg aviona i čekamo Vas. Po izlasku iz aviona prodje u proseku više od 30 minuta dok prođete pasošku kontrolu i uzmete stvari. Prevoz traje 3-5 minuta, broj putnika koji se u jednom transferu može prevesti je 4. Ukoliko imate više od 4 putnika prevoz se obavlja iz više puta, ali preporučujemo da prvo iskrcate deo putnika i prtljaga na Aerodromu pa tek onda dodjete na parking. Kada sletite, transfer vozilo Vas čeka na samom glavnom ulazu, na mestu gde smo Vas i ostavili kada ste odlazili.

NATKRIVENA PARKING MESTA

Cilj nam je da se putnici osećaju ugodno, a njihova vozila maksimalno sigurno. Trenutno imamo 20 natkrivenih parking mesta. Cilj nam je proširenje kapaciteta kako parking mesta tako i soba za prenoćište.

Putem živog prenosa preko aplikacije možete u svakom trenutku da proverite svoj automobil

Dodatne informacije
Možete u svakom trenutku da putem aplikacije pogledate svoje vozilo u realnom vremenu i uverite se kako je sve u redu!
Svoje vozilo možete videti uživo putem aplikacije preko live streama gde god da se nalazite! Da biste pratili snimak neophodno je da na telefonu imate instaliranu aplikaciju SuperLivePro koju možete besplatno da preuzmete.

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvt.network&hl=en
iPhone
https://itunes.apple.com/us/app/superlivepro/id447744743?mt=8

Podešavanja za aplikaciju:


Device: N346C025PDF6
User: parking
Password: parking

Preporučujemo da odvojite i nešto vremena za neprdviđene okolnosti: ako ste zaboravili nešto u vozilu, navigacija Vas pogrešno navede, želita da prepakujete prtljag, usporenje ili zastoj u saobraćaju… Preporučuje se da 2h pre poletanja budete na Aerodromu. Ako je poletanje u 20:00 treba da budete na Aerdromu oko 18h, pa je poželjno da kod nas budete oko 17:40. Vodite računa da su neke kompanije stroge po pitanju prijavljivanja dok kod drugih neće biti problema i ako se prijavite dosta kasnije.
Po Vašem povratku naše vozilo Vas čeka na Aerodromu i prevozi nazad do parkinga gde preuzimate svoje vozilo. Transfer do aerdroma i nazad je besplatan i ne naplaćuje se dodatno. Ukoliko ne znate vreme sletanja potrebno je da nas obavestite i svakako da će naše transfer vozilo doći po Vas!
Nakon dolaska na parking evidentira se Vaše vozilo. Nastojali smo predvideti sve potrebe putnika tako da nudimo osvežavajuće napitke, punjenje mobilnih telefona… Obezbeđen je sanitarni čvor i kupatilo za putnike.
Na našem parkingu auto možete ostaviti parkiran na parking mestu koje je natkriveno, pa je vozilo na taj način zaštićeno od meteoroloških i spoljnih uslova (kiša, sunce, mraz, sneg, grad…)

Ako letite avionom i dolazite svojim vozilom na aerodrom Nikola Tesla, morate da rešite problem – gde parkirati na aerodromu Beograd. Sada Vam je na raspolaganju registrovani privatni parking u Surčinu, blizu aerodroma Beograd. Uslužni parking vam garantuje da nećete imati problem gde ostaviti auto na aerodromu!


Vozila su sve vreme dobro čuvana tako da nećete imati neprijatnih iznenadjenja. Parkirani automobili obezbedjeni su elektronskim (video nadzor i alarmi), kao i fizičkim obezbedjenjem (ograda, čuvar). Kada ostavite vozilo na parkingu, mi Vas našim vozilom prevozimo da Aerodroma i po povratku nazad od Aerdroma do parkinga.

Takodje možete u svakom trenutku da putem aplikacije pogledate svoje vozilo u realnom vremenu i uverite se kako je sve u redu!

Za sve informacije pozovite nas