PIB: 111076401, MB: 65174243, Registrovan parking
Pozovite nas: 066/250-733, Hrizantema 1, Surčin
Registrovani parking - Natkrivena i nenatkrivena parking mesta

Aerodrom uslužni parking je registrovan privatni parking u blizini Aerodroma Beograd, pruža Vam usluge parkiranja Vašeg vozila daleko jeftinije i komfornije u odnosu na alternative.
1. Parking na Aerodromu Nikola Tesla: započeti čas: 100 din (dan košta 2400 din, 5 dana 12.000 din)
2. Garaža Aerodrom (Započeti čas 65 din, 7 dana 3965 din)
3. Parking P7 (na otvorenom prostoru) preko puta Robno-carinskog magacina (600 din/dan, 3.000 din 7 dana)
Kao što vidite, Vaš automobil je kod nas siguran i bezbedan, i sve to za manje para!


REZERVACIJE

Ukoliko dođete nenajavljeno moguće je da nemamo mesta ili da nismo u mogućnosti da uslugu pružimo u očekivanom roku. Rezervacijom dolaska imamo sve potrebne detalje, pa su žurba i greške izbegnute. Rezervaciju možete obaviti u bilo koje doba dana i noći.


GDE KOLIKO SE ČEKA NA PREVOZ?

Nećete čekati. Prilikom dolaska prebacimo prtljag i vozilo odmah kreće ka Aerodromu. Prilikom povratka pratimo sletanje Vašeg aviona i čekamo Vas. Po izlasku iz aviona prodje u proseku više od 30 minuta dok prođete pasošku kontrolu i uzmete stvari. Prevoz traje 3-5 minuta, broj putnika koji se u jednom transferu može prevesti je 4. Ukoliko imate više od 4 putnika prevoz se obavlja iz više puta, ali preporučujemo da prvo iskrcate deo putnika i prtljaga na Aerodromu pa tek onda dodjete na parking. Kada sletite, transfer vozilo Vas čeka na samom glavnom ulazu, na mestu gde smo Vas i ostavili kada ste odlazili.


NATKRIVENA PARKING MESTA

Cilj nam je da se putnici osećaju ugodno, a njihova vozila maksimalno sigurno. Trenutno imamo 20 natkrivenih parking mesta. Cilj nam je proširenje kapaciteta kako parking mesta tako i soba za prenoćište.

Putem živog prenosa preko aplikacije možete u svakom trenutku da proverite svoj automobil


Rezervišite svoje mesto na vreme